Apsolventi prijavljuju ispite na šalteru studentske službe, a ne preko ISSS-a.
|
Naziv predmeta |
Redovni rok |
Popravni rok |
1. |
Upravljanje u prehrambenoj industriji (prof.dr.Aleksandra Nikolić) |
24.01.2024. u 14h (A2) |
07.02.2024. u 14h (A2) |
2. |
Upravljanje farmama (prof.dr.Sabahudin Bajramović) |
30.01.2024. u 16h (A1) |
13.02.2024. u 16h (A1) |
3. |
Ekstruzija u prehrambenoj industriji (doc.dr.Amila Oras) |
02.02.2024. u 14 h (Sala1) |
16.02.2024.u 14h (Sala 1) |
4. |
Fizičko-hemijske instrumentalne metode (prof.dr. Enisa
Omanović-Mikličanin) |
29.01.2024. u 12h (A1) |
12.02.2024. U 12h (A1) |
5. |
Tehnologije proizvoda biljnog porijekla I (prof.dr. Asima Akagić) |
02.02.2024. u 10h (A1) |
16.02.2024. u 10h (A1) |
6. |
Proizvodnja, prerada i zdravstveni aspekti sojinog mlijeka
(prof.dr. Zlatan Sarić) |
22.01.2024. u 12h (A1) |
05.02.2024. u 12h (A1) |
7. |
Ekonomsko projektovanje (prof.dr. Dragana Ognjenović) |
25.01.2024. u 12h (A1) |
08.02.2024. u 12h (A1) |
8. |
Fermentisana alkoholna pića (prof.dr. Milenko Blesić) |
30.01.2024. u 12h (A2) |
13.02.2024. u 12h (A2) |
Tehnologija proizvoda biljnog
porijekla (prof.dr. Sanja Oručević
Žuljević) |
24.01.2024. u 12h (A3) |
07.02.2024. u 12h (A3) |
|
10. |
Pčelarstvo (doc.dr. Lejla Biber) |
22.01.2024. u 10h -po dogovoru sa
profesoricom |
05.02.2024. u 10h |
11. |
Integralna proizvodnja voća (prof.dr. Pakeza Drkenda) |
23.01.2024. U 10h (Lab.Voćarstvo) |
06.02.2024. u 10h (Lab. Voćarstvo) |
12. |
Metode procjene preh.statusa i dijetalnih navika (prof.dr. Irzada Taljić) |
26.01.2024. U 14h (A2) |
09.02.2024. u 14h (A2) |
13. |
Tehnologija uzgrednih proizvoda u mesnoj industriji |
31.01.2024. u 10h (A1) |
08.02.2024. u 10h (A1) |