REZULTATI ISPITA I TESTOVA 1 GODINA

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: Uvod u humanu imunologiju

Datum objave: 30.6.2025. godine


ODSJEK: BP, EPiPI, PT, ZOO
STUDIJSKI PROGRAM: RiP, ViV, EA, PT, Nutri, AP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: STATISTIKA

Datum objave: 27.6.2025. godine


ODSJEK: Ekonomika poljoprivrede i prehrambene industrije
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: Poljoprivredna mehanizacija

Datum objave: 27.6.2025. godine


ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Hemija II
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: HEMIJA II

Datum objave: 26.6.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: HEMIJA II (KOLOKVIJ)

Datum objave: 16.6.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: Organska hemija za biotehničke nauke (KOLOKVIJ)

Datum objave: 16.6.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: OSNOVNI PRINCIPI HUMANE FIZIOLOGIJE

Datum objave: 16.6.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: a Funkcionalne komponente u hrani

Datum objave: 16.6.2025. godine


ODSJEK: BP, EPPI, ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: AE/VV/RATARSTVO/ZOOT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: OPĆA BIOHEMIJA(kolokvij)

Datum objave: 12.6.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: FUNKCIONALNE KOMPONENTE U HRANI(PARCIJALNI TEST)

Datum objave: 5.6.2025. godine


REZULTATI ISPITA I TESTOVA 2 GODINA

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI

Datum objave: 30.6.2025. godine


ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: Animalna proizvodnja
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: KRMNO BILJE

Datum objave: 30.6.2025. godine


ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: PREHRAMBENO PONASANJE(KO)

Datum objave: 30.6.2025. godine


ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: Animalna proizvodnja
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: LOVNA DIVLJAČ

Datum objave: 27.6.2025. godine


ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: VI
PREDMET: PREHRAMBENO PONAŠANJE

Datum objave: 26.6.2025. godine


ODSJEK: EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: Osnove uređenja zemljišta

Datum objave: 25.6.2025. godine


ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV PREDMET: SPECIJALNO RATARSTVO I

Datum objave: 25.6.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: Nauka o ishrani

Datum objave: 24.6.2025. god


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: Tehnologija pčelinjih proizvoda

Datum objave: 24.6.2025. god


ODSJEK: EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: TEHNOLOGIJA MESA, RIBE I JAJA (Tehnologija proizvoda animalnog porijekla)

Datum objave: 24.6.2025. godine


REZULTATI ISPITA I TESTOVA 3 GODINA

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: KULTURA ISHRANE U SVIJETU

Datum objave: 27.6.2025. godine


ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo-povrtlarstvo
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: PROIZVODNJA GLJIVA

Datum objave: 27.6.2025. godine


ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Voćarstvo
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: Fertilizacija voćaka i vinove loze

Datum objave: 26.6.2025. godine


ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: VOĆARSTVO I VINOGRADARSTVO
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: AMPELOGRAFIJA

Datum objave: 25.6.2025. godine


ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT/Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: II
PREDMET: Ambalaža i pakovanje prehrambenih proizvoda

Datum objave: 25.6.2025. godine


ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: II
PREDMET: Ekstruzija u prehrambenoj industriji

Datum objave: 25.6.2025. godine


ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Voćarstvo
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: Fertilizacija voćaka i vinove loze

Datum objave: 25.6.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: Prerada mesa, ribe i jaja

Datum objave: 25.6.2025. godine


ODSJEK: Biljna proizvodnja
STUDIJSKI PROGRAM: RP I VV
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: OPLEMENJIVANJE BILJAKA

Datum objave: 24.6.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: PT I NUTRICIONIZAM
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: TEHNOLOGIJA VINA, PIVA I ALKOHOLNIH PIĆA

Datum objave: 18.6.2025. godine