-->
REZULTATI ISPITA I TESTOVA 1 GODINA

ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: IV
PREDMET: Ponašanje potrošača i održiva proizvodnja hrane

Datum objave: 24.4.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP/TPBP/KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: FERMENTISANI MLIJEČNI NAPICI

Datum objave: 18.4.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: KKHIP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: ČUVANJE I RUKOVANJE HRANOM

Datum objave: 18.4.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP i TPBP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: BIOHEMIJA HRANE

Datum objave: 18.4.2026. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPBP I KKHP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: PRERADA VOĆA I POVRĆA

Datum objave: 17.04.2025. godine


ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Floristika
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: OSNOVI UZGOJA GROŽĐA I TEHNOLOGIJE VINA

Datum objave: 17.04.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA ANIMALNIH MASTI I ULJA

Datum objave: 10.04.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA BILJNIH ULJA I MASTI

Datum objave: 09.04.2025. godine


ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP; TPBP; KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA OD USITNJENOG MESA

Datum objave: 08.04.2025. godine


REZULTATI ISPITA I TESTOVA 2 GODINA

ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP i PTBP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Druga
SEMESTAR: III
PREDMET: AROMA I AROMATSKE SUPSTANCE HRANE

Datum objave: 10.04.2025. godine