LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: PRIMJENA GIS-a U AGRO-EKOLOŠKOM ZONIRANJU
SMJER:FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE
Datum objave: 28.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: PRIMJENA GIS-a U URBANOJ POLJOPRIVREDI
SMJER:FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE
Datum objave: 28.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: PROIZVODNJA I PRERADA BRAŠNA
SMJER:PT - BP
Datum objave: 27.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: POLJOPRIVREDA NISKIH ULAGANJA
SMJER:PT-STEPS
Datum objave: 22.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: AROMA I AROMATSKE SUPSTANCE HRANE
SMJER:Prehrambene tehnologije/Tehnologija proizvoda biljnog porijekla
Datum objave: 21.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: OPĆA ENTOMOLOGIJA
SMJER:BP - FITOMEDICINA
Datum objave: 21.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: ODRŽIVA POLJOPRIVREDA
SMJER:URBANA PROIZVODNJA
Datum objave: 15.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: FIZIČKO - HEMIJSKE INSTRUMENTALNE METODE
SMJER:PT BP, PT AP, KKHiP, FITOMEDICINA
Datum objave: 20.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: ZAKONODAVSTVO O HRANI
SMJER:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE,TPAP i TPBP
Datum objave: 19.04.2022.
LJETNI SEMESTAR AKADEMSKE 2021/2022.
MODUL: TEHNOLOGIJE PRERADE MESA
SMJER:ZOOTEHNIKA - ANIMALNA PROIZVODNJA
Datum objave: 19.04.2022.
REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA
PREDMET:SIRARSTVO
SMJER:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE, KONTROLA KVALITETA HRANE I PIĆA, TEHNOLOGIJA PROIZVODA ANIMALNOG PROJEKLA, TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PROJEKLA
DATUM OBJAVE: 01.03.2022.
REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA
MODUL:UPRAVLJANJE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI
SMJER: Prehrambene tehnologije i Ekonomika poljoprivrede i prehrambene industrije
Datum objave: 28.02.2022.
REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA
PREDMET:MENADŽERSKI SISTEMI OSIGURANJA KVALITETA
SMJER:Prehrambene tehnologije i Kontrola kvaliteta hrane i pića
DATUM OBJAVE: 28.02.2022
REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA
PREDMET:PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA
SMJER: ODRŽIVI SISTEMI U PROIZVODNJI HRANE
DATUM OBJAVE: 25.02.2022
REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA
MODUL:MEHANIZACIJA U RATARSKOJ PROIZVODNJI
MEHANIZACIJA U VOĆARSKOJ PROIZVODNJI
MEHANIZACIJA U PROIZVODNJI CVIJEĆA I UKRASNOG BILJA
SMJER: MASTER STUDIJ
DATUM OBJAVE: 24.02.2022
REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA
MODUL:Principi održive tehnologije u preradi voća i povrća
SMJER: MASTER STUDIJ
Datum objave: 24.02.2022
REZULTATI POPRAVNOG ISPITA
MODUL:SPECIJALNA HERBOLOGIJA
SMJER:BP MASTER - FITOMEDICINA
REZULTATI POPRAVNOG ISPITA
MODUL:SAMONIKLE JESTIVE I OTROVNE BILJKE
SMJER:MASTER - HRANA I ISHRANA ŽIVOTINJA
REZULTATI POPRAVNOG ISPITA
MODUL:ODRŽIVA TEHNOLOGIJA MESNIH PROIZVODA
SMJER:ODRŽIVI SISTEMI PROIZVODNJE HRANE - III SEMESTAR
REZULTATI ZAVRŠNOG ISPITA
MODUL:MARKETING POLJOPRIVREDNIH I PREHRAMBENIH PROIZVODA
SMJER:BP, EA, PT I ZOO - V SEMESTAR