-->
REZULTATI ISPITA I TESTOVA 1 GODINA

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: VOĆARSTVO
PREDMET: LJEKOVITO I ZAČINSKO BILJE

Datum objave: 4.12.2024. godine


ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: KONTROLA KVALITETA HRANE I PIĆA, TEHNOLOGIJA BILJNIH PROIZVODA, TEHNOLOGIJA ANIMALNIH PROIZVODA
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA NAMIRNICA

Datum objave: 2.12.2024. godine


ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:Kontrola kvaliteta hrane i pića; Prehrambene tehnologije
PREDMET: Dostignuća u tehnologiji gotove hrane 29.11.2024

Datum objave: 29.11.2024. godine


ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH - STEPS
PREDMET: Dostignuća u nauci i tehnologiji hrane

Datum objave: 20.11.2024. godine


REZULTATI ISPITA I TESTOVA 2 GODINA

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla
PREDMET: Destilisana alkoholna pića

Datum objave: 5.12.2024. godine


ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: ODRŽIVI SISTEMI PROIZVODNJE HRANE
PREDMET: PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE U PRERADI VOĆA I POVRĆA

Datum objave: 4.12.2024. godine


ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Senzorna analiza vina

Datum objave: 3.12.2024. godine


ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Regulativa u vinogradarstvu i vinarstvu

Datum objave: 3.12.2024. godine


ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:TPAP/TPBP/KKHiP
PREDMET: SIRARSTVO

Datum objave: 27.11.2024. godine


ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE
PREDMET: HISTORIJA PEJSAŽNE ARHITEKTURE

Datum objave: 26.11.2024. godine


ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH
PREDMET: ODRŽIVO VINARSTVO

Datum objave: 26.11.2024. godine


ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PT-AP; PT-BP
PREDMET: SLADILA

Datum objave: 25.11.2024. godine


ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH - STEPS
PREDMET: Tehnologija pakovanja hrane

Datum objave: 21.11.2024. godine


ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM:Floristika i pejsažno oblikovanje
PREDMET: Pejsažno projektovanje

Datum objave: 18.11.2024. godine