PREDMET:FERMENTISANI MLIJEČNI NAPICI (konačne ocjene)
DATUM OBJAVE: 28.6.2024. godine
PREDMET:UVOD U NANOTEHNOLOGIJU I BIONANOTEHNOLOGIJU
DATUM OBJAVE: 28.6.2024. godine
PREDMET:ZAKONODAVSTVO O HRANI
DATUM OBJAVE: 28.6.2024. godine
PREDMET:PROIZVODNJA STONOG GROŽĐA (konačne ocjene)
DATUM OBJAVE: 28.6.2024. godine
PREDMET:OSNOVI UZGOJA GROŽĐA I TEHNOLOGIJE VINA(konačne ocjene)
DATUM OBJAVE: 28.6.2024. godine
PREDMET:Fizičko-hemijske instrumentalne metode (konačne ocjene)
DATUM OBJAVE: 28.6.2024. godine
PREDMET:Uvod u nanotehnologiju i nanobiotehnologiju (konačne ocjene)
DATUM OBJAVE: 28.6.2024. godine
PREDMET:HEMIJA VINA
DATUM OBJAVE: 27.6.2024. godine
PREDMET:EKONOMIKA POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE(OSPH)
DATUM OBJAVE: 27.6.2024. godine
PREDMET:Pčelarstvo i pčelinji proizvodi
DATUM OBJAVE: 27.6.2024. godine
PREDMET:UPRAVLJANJE UKUPNIM KVALITETOM U POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENOM SEKTORU
PREDMET:MEĐUNARODNA TRGOVINA
PREDMET:MENADŽERSKI SISTEMI OSIGURANJA KVALITETA
DATUM OBJAVE: 27.6.2024. godine
PREDMET:ANALIZA POSLOVANJA
DATUM OBJAVE: 28.6.2024. godine
PREDMET: Aroma i aromatske supstance hrane
DATUM OBJAVE: 27.3.2024. godine