-->
REZULTATI ISPITA I TESTOVA 1 GODINA

ODSJEK: PT I ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: AP, PTAP, KKHIP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: PČELARSTVO I PČELINJI PROIZVODI

Datum objave: 9.5.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA ANIMALNIH MASTI I ULJA

Datum objave: 07.05.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: KKHP/PT/AP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TOKSIKOLOGIJA HRANE

Datum objave: 06.05.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PTBP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA BILJNIH ULJA I MASTI

Datum objave: 05.05.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: ČUVANJE I RUKOVANJE HRANOM

Datum objave: 05.05.2025. godine


ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Floristika i pejsažno oblikovanje
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: DEKORATIVNA DENDOLOGIJA

Datum objave: 05.05.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: PRERADA I KVALITET HLADNO PREŠANIH BILJNIH ULJA

Datum objave: 29.4.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA SMRZNUTIH DESERATA

Datum objave: 28.4.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: IV
PREDMET: Ponašanje potrošača i održiva proizvodnja hrane

Datum objave: 24.4.2025. godine


ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP/TPBP/KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: FERMENTISANI MLIJEČNI NAPICI

Datum objave: 18.4.2025. godine


REZULTATI ISPITA I TESTOVA 2 GODINA

ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP i PTBP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Druga
SEMESTAR: III
PREDMET: AROMA I AROMATSKE SUPSTANCE HRANE

Datum objave: 10.04.2025. godine