ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: VOĆARSTVO
PREDMET: LJEKOVITO I ZAČINSKO BILJE
Datum objave: 4.12.2024. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: KONTROLA KVALITETA HRANE I PIĆA, TEHNOLOGIJA BILJNIH PROIZVODA, TEHNOLOGIJA ANIMALNIH PROIZVODA
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA NAMIRNICA
Datum objave: 2.12.2024. godine
ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:Kontrola kvaliteta hrane i pića; Prehrambene tehnologije
PREDMET: Dostignuća u tehnologiji gotove hrane 29.11.2024
Datum objave: 29.11.2024. godine
ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH - STEPS
PREDMET: Dostignuća u nauci i tehnologiji hrane
Datum objave: 20.11.2024. godine
ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla
PREDMET: Destilisana alkoholna pića
Datum objave: 5.12.2024. godine
ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: ODRŽIVI SISTEMI PROIZVODNJE HRANE
PREDMET: PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE U PRERADI VOĆA I POVRĆA
Datum objave: 4.12.2024. godine
ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Senzorna analiza vina
Datum objave: 3.12.2024. godine
ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Regulativa u vinogradarstvu i vinarstvu
Datum objave: 3.12.2024. godine
ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:TPAP/TPBP/KKHiP
PREDMET: SIRARSTVO
Datum objave: 27.11.2024. godine
ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE
PREDMET: HISTORIJA PEJSAŽNE ARHITEKTURE
Datum objave: 26.11.2024. godine
ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH
PREDMET: ODRŽIVO VINARSTVO
Datum objave: 26.11.2024. godine
ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PT-AP; PT-BP
PREDMET: SLADILA
Datum objave: 25.11.2024. godine
ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH - STEPS
PREDMET: Tehnologija pakovanja hrane
Datum objave: 21.11.2024. godine
ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM:Floristika i pejsažno oblikovanje
PREDMET: Pejsažno projektovanje
Datum objave: 18.11.2024. godine