I CIKLUS STUDIJA


Rezultati ispita/semestralnih testova u ljetnom semestru

📌 ODSJEK:EKONOMIKA POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Ekonomika agroindustrije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: TEHNOLOGIJA MESA, RIBE I JAJA (Tehnologija proizvoda animalnog porijekla)

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo i povrtlarstvo
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: SPECIJALNO RATARSTVO I

Datum objave: 18.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: TEHNOLOGIJA UZGREDNIH PROIZVODA U MESNOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 17.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: ANIMALNA PROIZVODNJA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: PRERADA MESA, RIBE I JAJA

Datum objave: 17.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Biljna proizvodnja
STUDIJSKI PROGRAM: Voćarstvo i vinogradarstvo
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: PROIZVODNJA VOĆNOG I LOZNOG SADNOG MATERIJALA

Datum objave: 15.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: PT/EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA

Datum objave: 08.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA I

Datum objave: 08.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/II
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA

Datum objave: 07.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/I
PREDMET: FUNKCIONALNE KOMPONENTE U HRANI

Datum objave: 03.04.2025. godine

📥 Preuzmi

II CIKLUS STUDIJA


Rezultati ispita/semestralnih testova u ljetnom semestru

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP/TPBP/KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: FERMENTISANI MLIJEČNI NAPICI

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: KKHIP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: ČUVANJE I RUKOVANJE HRANOM

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Tehnologija proizvoda animalnog porijekla/Tehnbolopgija proizvoda biljnog porijekla
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: BIOHEMIJA HRANE

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPBP I KKHP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: PRERADA VOĆA I POVRĆA

Datum objave: 17.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Floristika
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: OSNOVI UZGOJA GROŽĐA I TEHNOLOGIJE VINA

Datum objave: 17.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA ANIMALNIH MASTI I ULJA

Datum objave: 10.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP i PTBP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Druga
SEMESTAR: III
PREDMET: AROMA I AROMATSKE SUPSTANCE HRANE

Datum objave: 10.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA BILJNIH ULJA I MASTI

Datum objave: 09.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP; TPBP; KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA OD USITNJENOG MESA

Datum objave: 08.04.2025. godine

📥 Preuzmi