PREDMET:MEHANIZACIJA U BILJNOJ PROIZVODNJI
DATUM OBJAVE: 18.4.2024. godine
PREDMET:HEMIJA II
DATUM OBJAVE: 18.4.2024. godine
PREDMET:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE ZA NUTRICIONISTE - DIO 3
DATUM OBJAVE: 17.4.2024. godine
PREDMET:OPĆA MIKROBIOLOGIJA
DATUM OBJAVE: 15.4.2024. godine
PREDMET:UVOD U HUMANU IMUNOLOGIJU
DATUM OBJAVE: 8.4.2024. godine
PREDMET:OPĆA TOKSIKOLOGIJA
DATUM OBJAVE: 5.4.2024. godine
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste
DATUM OBJAVE: 19.3.2024. godine
PREDMET:POLJOPRIVREDNA ENTOMOLOGIJA
DATUM OBJAVE: 18.4.2024. godine
PREDMET:RIBARSTVO
DATUM OBJAVE: 18.4.2024. godine
PREDMET:UZGOJ I PRERADA GLJIVA
DATUM OBJAVE: 15.4.2024. godine
PREDMET:TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA(EA)
DATUM OBJAVE: 12.4.2024. godine
PREDMET:TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA I
DATUM OBJAVE: 5.4.2024. godine
PREDMET:SPECIJALNO RATARSTVO
DATUM OBJAVE: 4.4.2024. godine
PREDMET: Proizvodnja voćnog i loznog sadnog materijala
DATUM OBJAVE: 26.3.2024. godine
PREDMET:TEHNOLOGIJA VINA, PIVA I ALKOHOLNIH PIĆA
DATUM OBJAVE: 16.4.2024. godine
PREDMET:PROIZVODNJA CVIJEĆA I UKRASNOG BILJA
DATUM OBJAVE: 15.4.2024. godine
PREDMET:FUNKCIONALNA HRANA
DATUM OBJAVE: 15.4.2024. godine
PREDMET:EKSTRUZIJA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI
DATUM OBJAVE: 11.4.2024. godine
PREDMET:TEHNOLOGIJA UZRGREDNIH PROIZVODA U MESNOJ INDUSTRIJI
DATUM OBJAVE: 9.4.2024. godine
PREDMET:TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA
DATUM OBJAVE: 8.4.2024. godine
PREDMET:Patogeni mikroorganizmi u životnoj sredini
DATUM OBJAVE: 8.4.2024. godine
PREDMET:TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI
DATUM OBJAVE: 4.4.2024. godine
PREDMET:DEKORATIVNA DENDOLOGIJA
DATUM OBJAVE: 17.4.2024. godine
PREDMET:OPĆA ENTOMOLOGIJA
DATUM OBJAVE: 17.4.2024. godine
PREDMET:OSNOVI UZGOJA GROŽĐA I TEHNOLOGIJE VINA
DATUM OBJAVE: 17.4.2024. godine
PREDMET:ČUVANJE I RUKOVANJE HRANOM
DATUM OBJAVE: 11.4.2024. godine
PREDMET:UKRASNO BILJE I CVIJEĆE II
DATUM OBJAVE: 9.4.2024. godine
PREDMET:TEHNOLOGIJA PRERADE MESA
DATUM OBJAVE: 9.4.2024. godine
PREDMET:Aroma i aromatske supstance hrane
DATUM OBJAVE: 8.4.2024. godine
PREDMET:Ponašanje potrošača i održiva proizvodnja hrane
DATUM OBJAVE: 8.4.2024. godine
PREDMET:TEHNOLOGIJA ANIMALNIH MASTI I ULJA
DATUM OBJAVE: 4.4.2024. godine
PREDMET:PODIZANJE VINOGRADA
DATUM OBJAVE: 2.4.2024. godine
PREDMET: OSNOVI VOĆARSTVA I VINOGRADARSTVA
DATUM OBJAVE: 27.3.2024. godine
PREDMET: Aroma i aromatske supstance hrane
DATUM OBJAVE: 27.3.2024. godine