I CIKLUS STUDIJA


REZULTATI ISPITA I TESTOVA - PRVA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: prva
Semestar: drugi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 16.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET:UVOD U PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE (parc. 3)

Datum objave: 15.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste

Datum objave: 31.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Uvod u prehrambene tehnologije (za vanredne studente)

Datum objave: 27.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Uvod u prehrambene tehnologije 26.12.2024

Datum objave: 26.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 25.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: OSNOVI PEDOLOGIJE

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: SOCIJALNA PSIHOLOGIJA

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 3.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: OSNOVE PRIMARNE PROIZVODNJE HRANE

Datum objave: 3.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste – Dio 3

Datum objave: 27.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EA; PT
STUDIJSKI PROGRAM:EA, PT PT-NUTRICIONIZAM
PREDMET: HEMIJA; OPĆA HEMIJA I HEMIJA I

Datum objave: 22.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:NUTRICIONIZAM
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste

Datum objave: 12.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 23.10.2024. godine

Preuzmi
REZULTATI ISPITA I TESTOVA - DRUGA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: druga
Semestar: treći

ODSJEK:EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: Opće ratarstvo i povrtlarstvo

Datum objave: 30.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: TEHNOLOŠKE OPERACIJE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 29.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
PREDMET: OBRADA I PRERADA DUHANA

Datum objave: 20.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo, povrtlarstvo, voćarstvo
PREDMET: ISHRANA BILJAKA

Datum objave: 17.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP I ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: AGRARNA POLITIKA SA ZAKONODAVSTVOM

Datum objave: 13.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: TEHNOLOGIJA DUHANSKIH PROIZVODA

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: PREHRAMBENA MIKROBIOLOGIJA

Datum objave: 9.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP./VV.
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA U BILJNOJ PROIZVODNJI

Datum objave: 04.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: AP
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA U ANIMALNOJ PROIZVODNJI

Datum objave: 04.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT i EA
STUDIJSKI PROGRAM: EA/PT
PREDMET: TEHNOLOGIJA BEZALKOHOLNIH PIĆA

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
PREDMET: PREHRAMBENA BIOHEMIJA

Datum objave: 3.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EKONOMIKA POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: PROIZVODNJA I PRERADA GLJIVA

Datum objave: 2.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP
PREDMET: POVRTLARSTVO I2.12.2024

Datum objave: 2.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
PREDMET: OBRADA I PRERADA DUHANA

Datum objave: 22.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM:VOĆARSTVO I VINOGRADARSTVO
PREDMET: OPŠTE VINOGRADARSTVO

Datum objave: 22.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM:VOĆARSTVO I VINOGRADARSTVO
PREDMET: BERBA, SKLADIŠTENJE I PAKOVANJE VOĆA

Datum objave: 21.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EKONOMIKA POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE
STUDIJSKI PROGRAM:EA
PREDMET: Osnove voćarsko - vinogradarske proizvodnje

Datum objave: 5.11.2024. godine

Preuzmi
REZULTATI ISPITA I TESTOVA - TREĆA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: treća
Semestar: peti

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET:Tehnologija dječije hrane(vanredni studenti)

Datum objave: 17.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET:Tehnologija dječije hrane

Datum objave: 16.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET:TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA II

Datum objave: 15.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE; NUTRICIONIZAM
PREDMET:TEHNOLOGIJA MESA PERADI I JAJA

Datum objave: 14.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla II

Datum objave: 30.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Tehnologija dječije hrane

Datum objave: 25.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Procesi prerade maslina i kontrola kvaliteta ulja

Datum objave: 25.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: Tržište poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 23.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Tehnologija mlijeka

Datum objave: 22.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE; NUTRICIONIZAM
PREDMET: TEHNOLOGIJA MESA PERADI I JAJA

Datum objave: 18.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: TEHNOLOGIJA MESA PERADI I JAJA

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: AGRARNA POLITIKA SA ZAKONODAVSTVOM

Datum objave: 11.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP, ZOO, PT
STUDIJSKI PROGRAM: RP, VV, AP, PT
PREDMET: TRŽIŠTE POLJOPRIVREDNIH I PREHRAMBENIH PROIZVODA

Datum objave: 9.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-NUTRICIONIZAM
PREDMET: HIDROGENIRANE BILJNE MASTI

Datum objave: 9.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP
PREDMET: PROIZVODNJA LJEKOVITOG BILJA

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT i EA
STUDIJSKI PROGRAM: EA/PT
PREDMET: TEHNOLOGIJA BEZALKOHOLNIH PIĆA

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP
PREDMET: USKLADIŠTENJE I ČUVANJE RATARSKO-POVRTLARSKIH PROIZVODA

Datum objave: 2.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSNOVI PEJSAŽNOG OBLIKOVANJA
PREDMET: OSNOVI PEJSAŽNOG OBLIKOVANJA

Datum objave: 29.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla II

Datum objave: 28.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PT I NUTRICIONIZAM
PREDMET: TEHNOLOGIJA MESA PERADI I JAJA

Datum objave: 21.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE; NUTRICIONIZAM
PREDMET: PROCESI PRERADE MASLINA I KONTROLA KVALITETA ULJA

Datum objave: 19.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PT
PREDMET: Tehnologija mlijeka

Datum objave: 12.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: RP
PREDMET: Osnove voćarsko - vinogradarske proizvodnje

Datum objave: 5.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET:OSNOVE VOĆARSKO – VINOGRADARSKE PROIZVODNJE

Datum objave: 5.11.2024. godine

Preuzmi

II CIKLUS STUDIJA


REZULTATI ISPITA I TESTOVA - PRVA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: prva
Semestar: prvi

ODSJEK:BP, EA, PT I ZOO
STUDIJSKI PROGRAM:
PREDMET:Metode naučnog rada

Datum objave: 11.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: FITOMEDICINA
PREDMET:VOĆARSTVO, VINOGRADARSTVO I UKRASNO BILJE

Datum objave: 31.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: UPRAVLJANJE OTPADOM U POLJOPRIVREDI I PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 29.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Kontrola kvaliteta hrane i pića
PREDMET: Aditivi u prehrambenoj industriji

Datum objave: 26.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: Zakonodavstvo o hrani

Datum objave: 26.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Tehnologija specijalnih i pjenušavih vina

Datum objave: 23.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
PREDMET: Prehrambeno inžinjerstvo

Datum objave: 22.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: ODRŽIVO UPRAVLJANJE ZEMLJIŠTEM
PREDMET: RURALNI RAZVOJ I RURALNI PROSTOR

Datum objave: 17.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: OSNOVE ODRŽIVIH SISTEMA PROIZVODNJE HRANE

Datum objave: 17.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: VOĆARSTVO
PREDMET: LJEKOVITO I ZAČINSKO BILJE

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: KONTROLA KVALITETA HRANE I PIĆA, TEHNOLOGIJA BILJNIH PROIZVODA, TEHNOLOGIJA ANIMALNIH PROIZVODA
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA NAMIRNICA

Datum objave: 2.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:Kontrola kvaliteta hrane i pića; Prehrambene tehnologije
PREDMET: Dostignuća u tehnologiji gotove hrane 29.11.2024

Datum objave: 29.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH - STEPS
PREDMET: Dostignuća u nauci i tehnologiji hrane

Datum objave: 20.11.2024. godine

Preuzmi
REZULTATI ISPITA I TESTOVA - DRUGA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: druga
Semestar: treći

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET:Tehnologija spceijalnih i pjenušavih vina

Datum objave: 17.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP, Tehnologije proizvoda animalnog porijekla
PREDMET:Osnove genetike i genetičkog inženjerstva

Datum objave: 15.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Održivi sistemi proizvodnje hrane
PREDMET:Održivo vinarstvo

Datum objave: 14.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET:Regulativa u vinogradarstvu i vinarstvu

Datum objave: 14.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET:Kontrola i optimizacija enoloških procesa

Datum objave: 13.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET:Specijalna fitofarmacija

Datum objave: 9.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT - BP
PREDMET:TEHNOLOGIJA UGLJIKOHIDRATA

Datum objave: 6.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-BP i PT-AP
PREDMET: SLADILA

Datum objave: 30.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-BP, PT-AP i KKHiP
PREDMET: BEZALKOHOLNA PIĆA

Datum objave: 30.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT, AP, BP
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP, AQ, FiPO
PREDMET: Marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 27.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET: Specijalna fitopatologija

Datum objave: 25.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA

Datum objave: 13.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-BP
PREDMET: TEHNOLOGIJA UGLJIKOHIDRATA

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: TPBP
PREDMET: DESTILISANA ALKOHOLNA PIĆA

Datum objave: 6.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PTAP, PTBP, KKHiP
PREDMET: MODIFICIRANE MASTI I ULJA KAO FUNKCIONALNA HRANA

Datum objave: 6.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla
PREDMET: Destilisana alkoholna pića

Datum objave: 5.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: ODRŽIVI SISTEMI PROIZVODNJE HRANE
PREDMET: PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE U PRERADI VOĆA I POVRĆA

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Senzorna analiza vina

Datum objave: 3.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Regulativa u vinogradarstvu i vinarstvu

Datum objave: 3.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:TPAP/TPBP/KKHiP
PREDMET: SIRARSTVO

Datum objave: 27.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE
PREDMET: HISTORIJA PEJSAŽNE ARHITEKTURE

Datum objave: 26.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH
PREDMET: ODRŽIVO VINARSTVO

Datum objave: 26.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PT-AP; PT-BP
PREDMET: SLADILA

Datum objave: 25.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH - STEPS
PREDMET: Tehnologija pakovanja hrane

Datum objave: 21.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM:Floristika i pejsažno oblikovanje
PREDMET: Pejsažno projektovanje

Datum objave: 18.11.2024. godine

Preuzmi