I CIKLUS STUDIJA


REZULTATI ISPITA I TESTOVA - PRVA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: prva
Semestar: prvi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: UVOD U PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: Ekonomika poljoprivrede i prehrambene industrije
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: HEMIJA

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste

Datum objave: 20.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: SOCIJALNA PSIHOLOGIJA

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: OPĆA HEMIJA

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: HEMIJA I

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP; VV
PREDMET: PROIZVODNJA I PRIMJENA UKRASNOG BILJA

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM: Ekonomika poljoprivrede i prehrambene industrije
PREDMET: HEMIJA

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste -KONAČNA OCJENA

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT, NUTRICIONIZAM I EA
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Zaštita okoliša u prehrambenoj industriji (PT I, EA III i NUTRICIONIZAM III)

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: Osnove prmarne proizvodnje hrane

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: HEMIJA I

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: Opća hemija

Datum objave: 29.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM:Ekonomika agroindustrije

Datum objave: 29.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije PREDMET:POZNAVANJE I KONTROLA SIROVINA I

Datum objave: 28.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 16.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET:UVOD U PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE (parc. 3)

Datum objave: 15.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste

Datum objave: 31.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Uvod u prehrambene tehnologije (za vanredne studente)

Datum objave: 27.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Uvod u prehrambene tehnologije 26.12.2024

Datum objave: 26.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 25.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: OSNOVI PEDOLOGIJE

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: SOCIJALNA PSIHOLOGIJA

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 3.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: OSNOVE PRIMARNE PROIZVODNJE HRANE

Datum objave: 3.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste – Dio 3

Datum objave: 27.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EA; PT
STUDIJSKI PROGRAM:EA, PT PT-NUTRICIONIZAM
PREDMET: HEMIJA; OPĆA HEMIJA I HEMIJA I

Datum objave: 22.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:NUTRICIONIZAM
PREDMET: Prehrambene tehnologije za nutricioniste

Datum objave: 12.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 23.10.2024. godine

Preuzmi
REZULTATI ISPITA I TESTOVA - DRUGA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: druga
Semestar: treći

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla I

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT, EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA, Nutricionizam
PREDMET: UZGOJ I PRERADA GLJIVA

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: Biljna proizvodnja
STUDIJSKI PROGRAM: Animalna proizvodnja
PREDMET: POZNAVANJE I TEHNOLOGIJA HRANE ZA ŽIVOTINJE

Datum objave: 20.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: PREHRAMBENA MIKROBIOLOGIJA

Datum objave: 18.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: PREHRAMBENA BIOHEMIJA

Datum objave: 18.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: Kratki lanci snabdijevanja hranom 18.2.2025

Datum objave: 18.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP
PREDMET: OPĆE RATARSTVO

Datum objave: 17.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo/Povrtlarstvo/Voćarstvo
PREDMET: ISHRANA BILJAKA

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: RP, VV
PREDMET: FITOFARMACIJA

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Prehrambena biohemija

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: OBRADA I PRERADA DUHANA

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Prehrambena mikrobiologija

Datum objave: 11.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Tehnološke operacije u prehrambenoj industriji

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP/VV
PREDMET: TRAVNJACI

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: VOĆARSTVO I VINOGRADARSTVO
PREDMET: OPŠTE VINOGRADARSTVO

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: VOĆARSTVO I VINOGRADARSTVO
PREDMET: OPŠTE VOĆARSTVO

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:PT
PREDMET: PREHRAMBENA MIKROBIOLOGIJA

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM:RP
PREDMET: Povrtlarstvo I 6.2.2025

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM:AP
PREDMET: POZNAVANJE I TEHNOLOGIJA HRANE ZA ZIVOTINJE (Rezultati i konačna ocjena)

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:Ratarstvo/Povrtlarstvo
PREDMET: Fiziologija i ishrana biljaka (Fiziologija i ishrana voćaka)

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: AP
PREDMET: ISHRANA ZIVOTINJA-OPŠTI DIO

Datum objave: 04.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE/ EKONOMIKA AGROINDUSTRIJE
PREDMET: Tehnologija bezalkoholnih pića

Datum objave: 04.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije/Nutricionizam
PREDMET: Obrada i prerada duhana

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambena biohemija
PREDMET: Prehrambena biohemija

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo/Povrtlarstvo/Voćarstvo
PREDMET: Ishrana biljaka

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM:RP; VV
PREDMET: Fitofarmacija

Datum objave: 29.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo i povrtlarstvo, Voćarstvo i vinogradarstvo, Animalna proizvodnja PREDMET:Agrarna politika sa zakonodavstvom

Datum objave: 28.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: Opće ratarstvo i povrtlarstvo

Datum objave: 30.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: TEHNOLOŠKE OPERACIJE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 29.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
PREDMET: OBRADA I PRERADA DUHANA

Datum objave: 20.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo, povrtlarstvo, voćarstvo
PREDMET: ISHRANA BILJAKA

Datum objave: 17.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP I ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: AGRARNA POLITIKA SA ZAKONODAVSTVOM

Datum objave: 13.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: TEHNOLOGIJA DUHANSKIH PROIZVODA

Datum objave: 12.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: PREHRAMBENA MIKROBIOLOGIJA

Datum objave: 9.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP./VV.
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA U BILJNOJ PROIZVODNJI

Datum objave: 04.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: AP
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA U ANIMALNOJ PROIZVODNJI

Datum objave: 04.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT i EA
STUDIJSKI PROGRAM: EA/PT
PREDMET: TEHNOLOGIJA BEZALKOHOLNIH PIĆA

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
PREDMET: PREHRAMBENA BIOHEMIJA

Datum objave: 3.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EKONOMIKA POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: PROIZVODNJA I PRERADA GLJIVA

Datum objave: 2.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP
PREDMET: POVRTLARSTVO I2.12.2024

Datum objave: 2.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
PREDMET: OBRADA I PRERADA DUHANA

Datum objave: 22.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM:VOĆARSTVO I VINOGRADARSTVO
PREDMET: OPŠTE VINOGRADARSTVO

Datum objave: 22.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM:VOĆARSTVO I VINOGRADARSTVO
PREDMET: BERBA, SKLADIŠTENJE I PAKOVANJE VOĆA

Datum objave: 21.11.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: EKONOMIKA POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE
STUDIJSKI PROGRAM:EA
PREDMET: Osnove voćarsko - vinogradarske proizvodnje

Datum objave: 5.11.2024. godine

Preuzmi
REZULTATI ISPITA I TESTOVA - TREĆA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: treća
Semestar: peti

ODSJEK: PT, EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA, Nutricionizam
PREDMET: UZGOJ I PRERADA GLJIVA

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: Ekonomika poljoprivrede i prehrambene industrije
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: Tržište poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT I EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM: PT I EA
PREDMET: TEHNOLOGIJA BEZALKOHOLNIH PIĆA

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Biljna proizvodnja, Ekonomika agroindustrije
PREDMET: KONZERVACIJA TLA 20.2.2025

Datum objave: 20.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP
PREDMET: Regulatori rasta i razvića biljaka

Datum objave: 20.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP, ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: Voćarstvo i vinogradarstvo, Ratarstvo i povrtlarstvo, Animalna proizvodnja, Akvakultura
PREDMET: Troškovi i kalkulacije

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Tržište poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 18.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Voćarstvo i vinogradarstvo
PREDMET: Navodnjavanje voćarsko-vinogradarskih kultura

Datum objave: 17.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla

Datum objave: 17.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: voćarstvo i vinogradarstvo
PREDMET: OSNOVI PEJSAŽNOG OBLIKOVANJA

Datum objave: 17.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RATARSTVO I POVRTLARSTVO
PREDMET: ČUVANJE I USKLADIŠTENJE RATARSKO-POVRTLARSKIH KULTURA

Datum objave: 17.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: TEHNOLOGIJA DJECIJE HRANE

Datum objave: 17.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Upravljanje u prehrambenoj industriji

Datum objave: 17.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: TEHNOLOGIJA MLIJEKA

Datum objave: 14.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: Proizvodnja, prerada i zdravstveni aspekti sojinih napitaka (KOREKCIJA REZULTATA)

Datum objave: 14.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: TP-BP
PREDMET: Berba, skladištenje i pakovanje voća

Datum objave: 14.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT, NUTRICIONIZAM
PREDMET: Ambalaža i pakovanje prehrambenih proizvoda

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP; VV
PREDMET: PROIZVODNJA I PRIMJENA UKRASNOG BILJA

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: FUNKCIONALNA HRANA

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT, Nutricionizam
PREDMET: Troškovi i kalkulacije u prehrambenoj industriji

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: PROIZVODNJA PRERADA I ZDRAVSTVENI ASPEKTI SOJINOG MLIJEKA

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP/VV
PREDMET: Tržišta poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: UPRAVLJANJE FARMAMA

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: R-P i V-V
PREDMET: Poljoprivredna fitopatologija

Datum objave: 11.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT,EPiPI,BP
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM, EKONOMIKA AGROINDUSTRIJE,RATARSTVO I POVRTLARSTVO

PREDMET: OSNOVI VOĆARSKO VINOGRADARSKE PROIZVODNJE, OSNOVI VOĆARSTVA I VINOGRADARSTVA

Datum objave: 11.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP, EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: BP I EA
PREDMET: KONZERVACIJA TLA

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT/NUTRICIONIZAM
PREDMET: TEHNOLOGIJA MESA PERADI I JAJA

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: EKONOMSKO PROJEKTOVANJE 10.2.2025

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
PREDMET: Tržište poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT, EA
STUDIJSKI PROGRAM: NUTRICIONIZAM, EKONOMIKA AGROINDUSTRIJE
PREDMET: UZGOJ I PRERADA GLJIVA

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:PT
PREDMET: MODIFICIRANE MASTI I ULJA KAO FUNKCIONALNA HRANA

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:VV, RP, EPPI
PREDMET: Proizvodnja ljekovitog bilja

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT, NUTRICIONIZAM I EA
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Zaštita okoliša u prehrambenoj industriji (PT I, EA III i NUTRICIONIZAM III)

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:RP/VV
PREDMET: Poljoprivredna fitopatologija

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: PROCESI PRERADE MASLINA I KONTROLA KVALITETA ULJA

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla II -konačna ocjena

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Tržište poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 04.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE/ EKONOMIKA AGROINDUSTRIJE
PREDMET: Tehnologija bezalkoholnih pića

Datum objave: 04.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: VOĆARSTVO-VINOGRADARSTVO
PREDMET: OSNOVI PEJSAŽNOG OBLIKOVANJA

Datum objave: 04.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo i povrtlarstvo
PREDMET: Travnjaci specijalnih namjena

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:PT
PREDMET: TEHNOLOGIJA MLIJEKA-konačna ocjena

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:NUTRICIONIZAM; RATARSTVO I POVRTLARSTVO PREDMET: ALTERNATIVNI USJEVI (izborni predmet)

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:Prehrambene tehnologije PREDMET: Tehnologija mlijeka

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:Prehrambene tehnologije PREDMET: Tehnologija dječije hrane

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:Prehrambene tehnologije i Nutricionizam PREDMET: Ambalaža i pakovanje prehrambenih proizvoda

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM:R-P i V-V PREDMET: POLJOPRIVREDNA FITOPATOLOGIJA

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:NUTRICIONIZAM PREDMET: HIDROGENIRANE BILJNE MASTI

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:Prehrambene tehnologije
PREDMET: FUNKCIONALNA HRANA 31.1.2025

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM:Voćarstvo i vinogradarstvo PREDMET: Berba, skladištenje i pakovanje voća 31.1.2025

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:Prehrambene tehnologije PREDMET: UPRAVLJANJE KVALITETOM U PREHRAMBENOJ INDISTRIJI

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

II CIKLUS STUDIJA


REZULTATI ISPITA I TESTOVA - PRVA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: prva
Semestar: prvi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET: OPĆA HERBOLOGIJA

Datum objave: 20.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: OSNOVE ODRŽIVIH SISTEMA PROIZVODNJE HRANE

Datum objave: 20.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: OUZRR, FITOMEDICINA
PREDMET: Osnove GIS-a

Datum objave: 20.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET: Metode eksperimentalnog rada u fitomedicini

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla
PREDMET: Hemija hrane

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: Dostignuća u nauci i tehnologiji hrane

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Prehrambeno inzinjestvo

Datum objave: 18.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP, EA, PT, ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM:
PREDMET: EKSPERIMENTALNA STATISTIKA

Datum objave: 15.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: UPRAVLJANJE OTPADOM U POLJOPRIVREDI I PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI (KO)

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: UPRAVLJANJE OTPADOM U POLJOPRIVREDI I PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo/Povrtlarstvo
PREDMET: Fiziologija i ishrana biljaka (Fiziologija i ishrana voćaka)

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET: Metode eksperimentalnog rada u fitomedicini

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP
PREDMET: Dostignuća u tehnologiji gotove hrane

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: OSNOVE ODRŽIVIH SISTEMA PROIZVODNJE HRANE

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: ODRŽIVO UPRAVLJANJE ZEMLJIŠTEM
PREDMET: RURALNI RAZVOJ I RURALNI PROSTOR

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP,PTAP,PTBP
PREDMET: Mikrobiologija namirnica

Datum objave: 11.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET: Voćarstvo, vinogradarstvo, ukrasno bilje 11.2.2025

Datum objave: 11.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: Dostignuća u nauci i tehnologiji hrane

Datum objave: 11.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: ZAKONODAVSTVO O HRANI

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: OSNOVE ODRŽIVIH SISTEMA PROIZVODNJE HRANE

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Voćarstvo
PREDMET: Kontrola korova u voćarstvu

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Floristika i pejsažno oblikovanje
PREDMET: Upravljanje korovima u vrtlarstvu

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH
PREDMET: RURALNI RAZVOJ I RURALNI PROSTOR

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP, EPiPI, PT, ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM:
PREDMET: EKSPERIMENTALNA STATISTIKA

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:Voćarstvo
PREDMET: Ljekovito i začinsko bilje

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM:KKHiP, TPBP, TPAP
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA NAMIRNICA

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
PREDMET: Higijena i sanitacija

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP
PREDMET: ADITIVI U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:bp
STUDIJSKI PROGRAM: FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE
PREDMET: UKRASNO BILJE I CVIJECE I

Datum objave: 04.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET: Metode eksperimentalnog rada u fitomedicini

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET: PREHRAMBENO INŽINJERSTVO

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP I TPBP
PREDMET: HEMIJA HRANE

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM:FLORISTIKA I PEJZAŽNO OBLIKOVANJE PREDMET: Mehanizacija u proizvodnji cvijeća i ukrasnog bilja;Mehanizacija voćarske proizvodnje

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH PREDMET: UPRAVLJANJE OTPADOM U POLJOPRIVREDI I PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI -II PARCIJALNI

Datum objave: 01.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH PREDMET: UPRAVLJANJE OTPADOM U POLJOPRIVREDI I PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI -KO

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM:Ratarstvo/Povrtlarstvo PREDMET: Fiziologija i ishrana biljaka/Fiziologija i ishrana ratarskih kultura

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH PREDMET: Upravljanje otpadom u poljoprivredi i prehrambenoj industriji

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Voćarstvo
PREDMET: Morfologija i ekologija voćaka

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
PREDMET:PREHRAMBENO INŽINJERSTVO

Datum objave: 21.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP, EA, PT I ZOO
STUDIJSKI PROGRAM:
PREDMET:Metode naučnog rada

Datum objave: 11.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: FITOMEDICINA
PREDMET:VOĆARSTVO, VINOGRADARSTVO I UKRASNO BILJE

Datum objave: 31.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: UPRAVLJANJE OTPADOM U POLJOPRIVREDI I PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 29.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Kontrola kvaliteta hrane i pića
PREDMET: Aditivi u prehrambenoj industriji

Datum objave: 26.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: Zakonodavstvo o hrani

Datum objave: 26.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Tehnologija specijalnih i pjenušavih vina

Datum objave: 23.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
PREDMET: Prehrambeno inžinjerstvo

Datum objave: 22.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: ODRŽIVO UPRAVLJANJE ZEMLJIŠTEM
PREDMET: RURALNI RAZVOJ I RURALNI PROSTOR

Datum objave: 17.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: OSNOVE ODRŽIVIH SISTEMA PROIZVODNJE HRANE

Datum objave: 17.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: VOĆARSTVO
PREDMET: LJEKOVITO I ZAČINSKO BILJE

Datum objave: 4.12.2024. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: KONTROLA KVALITETA HRANE I PIĆA, TEHNOLOGIJA BILJNIH PROIZVODA, TEHNOLOGIJA ANIMALNIH PROIZVODA
PREDMET: MIKROBIOLOGIJA NAMIRNICA

Datum objave: 2.12.2024. godine

Preuzmi
REZULTATI ISPITA I TESTOVA - DRUGA GODINA
Zimski semestar akademske 2024/2025. godine
Godina studija: druga
Semestar: treći

ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: Akvakultura
PREDMET: PLANIRANJE I PROJEKTOVANJE RIBNJAKA

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: Tehnologija pakovanja hrane

Datum objave: 21.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: TP-BP
PREDMET: Destilisana alkoholna pića

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT, ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP, AQ,
PREDMET: Marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP, ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina, Vinogradarstvo i vinarstvo, Animalna proizvodnja, Akvakultura
PREDMET: EKONOMIKA ZAŠTITE BILJA

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET: Specijalna fitofarmacija

Datum objave: 19.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-AP, PT-BP I KKHiP
PREDMET: MENADŽERSKI SISTEMI OSIGURANJA KVALITETA

Datum objave: 14.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Fitomedicina
PREDMET: SPECIJALNA HERBOLOGIJA

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE U PRERADI VOĆA I POVRĆA

Datum objave: 13.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-BP, PT-AP
PREDMET: BEZALKOHOLNA PIĆA

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-BP, PT-AP
PREDMET: SLADILA

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: Održiva tehnologija mesnih proizvoda

Datum objave: 12.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Destilati i uzgredni proizvodi vinarstva

Datum objave: 11.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP/TPBP/KKHiP
PREDMET: SIRARSTVO

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: HIŽ
PREDMET: KONTAMINENTI, REZIDUE I ANTIMETABOLITI U HRANI ZA ŽIVOTINJE

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: Upravljanje projektnim ciklusom

Datum objave: 10.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP/TPBP/KKHiP
PREDMET: SIRARSTVO

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: TEHNOLOGIJA PAKOVANJA HRANE

Datum objave: 07.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:EPPI
STUDIJSKI PROGRAM:Ekonomika agroindustrije
PREDMET: Međunarodna trgovina 6.2.2025

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM:Tehnologija proizvoda biljnog porijekla
PREDMET: Destilisana alkoholna pića

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:KKHiP, AQ, FiPO
PREDMET: Marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

Datum objave: 06.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Tehnologija specijalnih i pjenušavih vina

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: SENZORNA ANALIZA VINA

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH
PREDMET: Održivo vinarstvo

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:Fitomedicina
PREDMET: Specijalna fitopatologija

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM:Floristika
PREDMET: UREĐENJE ENTERIJERA UKRASNIM BILJKAMA

Datum objave: 05.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije, Kontrola kvaliteta hrane i pića
PREDMET: Fermentisana alkoholna pića

Datum objave: 04.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: SVJETSKO VINARSTVO

Datum objave: 04.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Floristika i pejsažno oblikovanje
PREDMET: PODIZANJE I NJEGA UKRASNIH TRAVNJAKA

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI FITOMEDICINA
PREDMET: SPECIJALNA FITOFARMACIJA

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:PT-BP
PREDMET: TEHNOLOGIJA UGLJIKOHIDRATA

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:PT-BP, PT-AP, KKHIP
PREDMET: BEZALKOHOLNA PIĆA

Datum objave: 03.02.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:PT, KKHiP PREDMET: ANALIZA POSLOVANJA

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM:EA PREDMET: ANALIZA POSLOVANJA

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM:FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE PREDMET: PROIZVODNJA CVIJEĆA I POVRĆA U ZAŠTIĆENOM PROSTORU

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH PREDMET: PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE U PRERADI VOĆA I POVRĆA

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM:OSPH PREDMET: PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE U PRERADI VOĆA I POVRĆA

Datum objave: 31.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
PREDMET: PRINCIPI ODRŽIVE TEHNOLOGIJE MLIJEKA I MLIJEČNIH PROIZVODA

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Regulativa u vinogradartsvu i vinarstvu

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET: Kontrola i optimizacija enoloških procesa

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: Akvakultura
PREDMET: Ribarstvo na otvorenim vodama

Datum objave: 30.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM:Fitomedicina
PREDMET: Specijlna herbologija

Datum objave: 29.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:EPiPI
STUDIJSKI PROGRAM:Marikultura

Datum objave: 27.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo PREDMET:Destilati i uzgredni proizvodi vinarstva

Datum objave: 28.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE PREDMET:PEJSAŽNO PROJEKTOVANJE

Datum objave: 28.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: FLORISTIKA I PEJSAŽNO OBLIKOVANJE
PREDMET:HISTORIJA PEJSAŽNE ARHITEKTURE

Datum objave: 27.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET:Tehnologija spceijalnih i pjenušavih vina

Datum objave: 17.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP, Tehnologije proizvoda animalnog porijekla
PREDMET:Osnove genetike i genetičkog inženjerstva

Datum objave: 15.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:PT
STUDIJSKI PROGRAM: Održivi sistemi proizvodnje hrane
PREDMET:Održivo vinarstvo

Datum objave: 14.1.2025. godine

Preuzmi

ODSJEK:BP
STUDIJSKI PROGRAM: Vinogradarstvo i vinarstvo
PREDMET:Regulativa u vinogradarstvu i vinarstvu

Datum objave: 14.1.2025. godine

Preuzmi