ODSJEK: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla II - 3 DIO
Datum objave: 12.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Proizvodnja, prerada i zdravstveni aspekti sojinih napitaka-KU
Datum objave: 11.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam-Izborni
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Obrada i prerada duhana
Datum objave: 11.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: UPRAVLJANJE ODNOSIMA SA KUPCIMA
Datum objave: 11.09.2025. godine
ODSJEK: EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
PREDMET: UPRAVLJANJE KVALITETOM-EA
Datum objave: 11.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: TEHNOLOGIJA MLIJEKA-KU
Datum objave: 11.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: EKONOMSKO PROJEKTOVANJE U PREHREMBENOJ INDUSTRIJI
Datum objave: 10.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: EKONOMSKO PROJEKTOVANJE U PREHREMBENOJ INDUSTRIJI
Datum objave: 10.09.2025. godine
ODSJEK: EPPI-PT
STUDIJSKI PROGRAM: EA-PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: EKONOMSKO PROJEKTOVANJE, EKONOMSKO PROJEKTOVANJE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI
Datum objave: 10.09.2025. godine
ODSJEK: EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Poljoprivredno zadrugarstvo
Datum objave: 10.09.2025. godine
ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: VV
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Tržište poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda
Datum objave: 09.09.2025. godine
ODSJEK: BP-EA-PT-ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: VV-RP-NUTRICIONIZAM-AP-EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
PREDMET: Pčelarstvo (redovni, izborni)
Datum objave: 09.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Proizvodnja, prerada i zdravstveni aspekti proizvodnje sojinih napitaka
Datum objave: 09.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-NUTRICIONIZAM
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: TEHNOLOGIJA BEZALKOHOLNIH PIĆA 8.9.2025
Datum objave: 08.09.2025. godine
ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: V-V i R-P
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treča
PREDMET: Poljoprivredna fitopatologija
Datum objave: 08.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla I
Datum objave: 03.09.2025. godine
ODSJEK: BP
STUDIJSKI PROGRAM: RP-VV
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: UPRAVLJANJE FARMAMA
Datum objave: 03.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-NUTRICIONIZAM
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: TEHNOLOGIJA DJEČIJE HRANE
Datum objave: 03.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE/NUTRICIONIZAM
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: FUNKCIONALNA HRANA
Datum objave: 02.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: UPRAVLJANJE U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI
Datum objave: 02.09.2025. godine
ODSJEK: EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EPPI
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: UPRAVLJANJE KVALITETOM
Datum objave: 01.09.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA II
Datum objave: 01.09.2025. godine
ODSJEK: BP-EA-PT-ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM:
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla II
Datum objave: 31.8.2025. godine
ODSJEK: BP-EA-PT-ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM:
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Tehnologija proizvoda biljnog porijekla II
Datum objave: 29.8.2025. godine
ODSJEK: BP-EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: VV, RP, EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: PROIZVODNJA LJEKOVITOG I ZAČINSKOG BILJA
Datum objave: 27.8.2025. godine
ODSJEK: PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: TEHNOLOGIJA MLIJEKA
Datum objave: 27.8.2025. godine
ODSJEK: BP-PT
STUDIJSKI PROGRAM: PT-VV
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
PREDMET: Tržište poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda
Datum objave: 27.8.2025. godine