I CIKLUS STUDIJA


Rezultati ispita/semestralnih testova u ljetnom semestru

📌 ODSJEK:Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI

Datum objave: 9.5.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: BIOHEMIJA ZA NUTRICIONISTE

Datum objave: 9.5.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:Ekonomika poljoprivrede i prehrambene industrije
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: Tehnologija proizvoda animalnog porijekla

Datum objave: 9.5.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam, Voćarstvo i vinogradarstvo
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: STONO GROŽĐE

Datum objave: 9.5.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: Komponente u mastima i uljima kao funkcionalna hrana

Datum objave: 8.5.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:BP, EPPI, ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: BP, EA I ANIMALNA P.
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: UPRAVLJANJE FARMAMA (BP, EA I ZOOTEHNIKA)

Datum objave: 07.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: FUNKCIONALNE KOMPONENTE U HRANI (P. I/IV)

Datum objave: 06.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA SLADA I PIVA

Datum objave: 06.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: HEMIJA II

Datum objave: 05.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: OPĆA TOKSIKOLOGIJA

Datum objave: 05.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehhnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA GOTOVE HRANE

Datum objave: 29.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: Organska hemija za biotehničke nauke

Datum objave: 28.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: EA/VV
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: OPĆA BIOHEMIJA

Datum objave: 25.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: FUNKCIONALNE KOMPONENTE U HRANI

Datum objave: 25.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: Opća toksikologija

Datum objave: 25.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Animalna proizvodnja
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: OPĆA BIOHEMIJA

Datum objave: 24.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: IV
PREDMET: OSNOVNI PRINCIPI HUMANE FIZIOLOGIJE

Datum objave: 23.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: Tehnologija vina, piva i alkoholnih pića

Datum objave: 22.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: EKSTRUZIJA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 21.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI

Datum objave: 21.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: OPĆA MIKROBIOLOGIJA

Datum objave: 20.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:EKONOMIKA POLJOPRIVREDE I PREHRAMBENE INDUSTRIJE
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: TEHNOLOGIJA MESA, RIBE I JAJA

Datum objave: 18.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Ratarstvo i povrtlarstvo
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: SPECIJALNO RATARSTVO I

Datum objave: 18.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: TEHNOLOGIJA UZGREDNIH PROIZVODA U MESNOJ INDUSTRIJI

Datum objave: 17.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: ZOOTEHNIKA
STUDIJSKI PROGRAM: ANIMALNA PROIZVODNJA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Treća
SEMESTAR: VI
PREDMET: PRERADA MESA, RIBE I JAJA

Datum objave: 17.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Biljna proizvodnja
STUDIJSKI PROGRAM: Voćarstvo i vinogradarstvo
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: PROIZVODNJA VOĆNOG I LOZNOG SADNOG MATERIJALA

Datum objave: 15.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: PT/EPPI
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: TEHNOLOGIJA JAKIH ALKOHOLNIH PIĆA

Datum objave: 08.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: IV
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA I

Datum objave: 08.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: EA
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/II
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA BILJNOG PORIJEKLA

Datum objave: 07.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Nutricionizam
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/I
PREDMET: FUNKCIONALNE KOMPONENTE U HRANI

Datum objave: 03.04.2025. godine

📥 Preuzmi

II CIKLUS STUDIJA


Rezultati ispita/semestralnih testova u ljetnom semestru

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA ANIMALNIH MASTI I ULJA

Datum objave: 07.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: KKHP/PT/AP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TOKSIKOLOGIJA HRANE

Datum objave: 06.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM:PTBP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA BILJNIH ULJA I MASTI

Datum objave: 05.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: ČUVANJE I RUKOVANJE HRANOM

Datum objave: 05.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Floristika i pejsažno oblikovanje
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: DEKORATIVNA DENDOLOGIJA

Datum objave: 05.05.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: PRERADA I KVALITET HLADNO PREŠANIH BILJNIH ULJA

Datum objave: 29.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA SMRZNUTIH DESERATA

Datum objave: 28.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: OSPH
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: IV
PREDMET: Ponašanje potrošača i održiva proizvodnja hrane

Datum objave: 24.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP/TPBP/KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: FERMENTISANI MLIJEČNI NAPICI

Datum objave: 18.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: KKHIP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: ČUVANJE I RUKOVANJE HRANOM

Datum objave: 18.4.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP i TPBP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: BIOHEMIJA HRANE

Datum objave: 18.4.2026. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
STUDIJSKI PROGRAM: TPBP I KKHP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: PRERADA VOĆA I POVRĆA

Datum objave: 17.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK:BILJNA PROIZVODNJA
STUDIJSKI PROGRAM: Floristika
CIKLUS/GODINA STUDIJA: I/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: OSNOVI UZGOJA GROŽĐA I TEHNOLOGIJE VINA

Datum objave: 17.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA ANIMALNIH MASTI I ULJA

Datum objave: 10.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: KKHiP i PTBP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Druga
SEMESTAR: III
PREDMET: AROMA I AROMATSKE SUPSTANCE HRANE

Datum objave: 10.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: Prehrambene tehnologije
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Druga
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA BILJNIH ULJA I MASTI

Datum objave: 09.04.2025. godine

📥 Preuzmi

📌 ODSJEK: Prehrambene tehnologije
STUDIJSKI PROGRAM: TPAP; TPBP; KKHiP
CIKLUS/GODINA STUDIJA: II/Prva
SEMESTAR: II
PREDMET: TEHNOLOGIJA PROIZVODA OD USITNJENOG MESA

Datum objave: 08.04.2025. godine

📥 Preuzmi