 
            |  | Naziv predmeta | Redovni rok | Popravni rok | 
| 1. | Hemija
  (prof.dr.Josip  Jurković) | Petak,
  04.07.2025. u 10h-A1 | Petak,
  18.07.2025. u 10h-A1 | 
| 2. | Tehnologija
  dječije hrane (prof.dr.Jasmina Tahmaz) | Petak,04.07.2025.
  U 12H-  A1 | Petak,
  18.07.2025. u 12h-A1 | 
| 3. | Tehnologija
  proizvoda biljnog porijekla II (Prof.dr.Sanja Oručević-Žuljević) | Četvr.,
  26.06.2025. u 10 h – A2 | Četvr.,
  10.07.2025. u 10 h- A2 | 
| 4. | Menadžerski
  sistemi osiguranja kvaliteta (prof.dr.Aleksandra Nikolić) | Petak,27.06.2025.
  u 14h- A1 | Srijeda,09.07.2025.
  u 10 h u A2 | 
| 5. | Analiza  poslovanja (Doc.dr.Emir  Bećirović) | Srijeda,25.06.2025.
  u 12h – sala 2 | Srijeda,09.07.2025.
  u 12 h- sala 2 | 
| 6. | Međunarodna
  trgovina (Prof.dr.Aleksandra Nikolić) | Petak,
  27.06.2025. u 14h-A1 | Srijeda,
  09.07.2025. u 10h- A2 | 
| 7. | Tehnologija
  mlijeka (prof.dr.Zlatan Sarić) | Ponedjeljak,
  30.06.2025. u 10h -A3 | Ponedjeljak,
  14.07.2025. u 10 h – A3 | 
| 8. | Ambalaža i
  pakovanje prehrambenih proizvoda(prof.dr.Nermina Spaho) | Srijeda,
  25.06.2025. u 10 h-A2 | Srijeda,
  09.07.2025. u 10 h -A2 | 
| 9. | Prehrambena
  biohemija(prof.dr.Zilha Ašimović) | 01.07.2025. u
  10 h-sala 3 | 15.07.2025. u
  10 h-sala 3 | 
| 10. | Fermentisana
  alkoholna pića(prof.dr.Milenko Blesić | Petak,
  04.07.2025. u 14h | Petak,
  18.07.2025. u 14h | 
| 11. | Sirarstvo
  (prof.dr. Zlatan Sarić) | Četvrtak,
  03.07.2025. u 14h-A2 | Četvrtak,
  17.07.2025. u 14h-A2 | 
| 12. | Proizvodnja,
  prerada i zdravstveni aspekti sojinog mlijeka(prof.dr.Zlatan Sarić) | Ponedjeljak,
  30.6.2025. u 10h-A3 | Ponedj.,
  14.7.2025. u 10h- A3 | 
| 13. | Hemija
  (prof.dr.Enisa Omanović-Mikličanin) | Utorak,
  24.06.2025. u 10h-A1 | Utorak,
  08.07.2025. u 10h-A1 |