JUNSKO-JULSKI ROKOVI ZA APSOLVENTE(2024/2025)- predmeti iz zimskog semestra

JUNSKO-JULSKI ROKOVI ZA APSOLVENTE(2024/2025)- predmeti iz zimskog semestra

*Ispiti se prijavljuju preko sistema eUNSA.

 

Naziv predmeta

Redovni rok

Popravni rok

1.

Hemija (prof.dr.Josip  Jurković)

Petak, 04.07.2025. u 10h-A1

Petak, 18.07.2025. u 10h-A1

2.

Tehnologija dječije hrane (prof.dr.Jasmina Tahmaz)

Petak,04.07.2025. U 12H-  A1

Petak, 18.07.2025. u 12h-A1

3.

Tehnologija proizvoda biljnog porijekla II (Prof.dr.Sanja Oručević-Žuljević)

Četvr., 26.06.2025. u 10 h – A2

Četvr., 10.07.2025. u 10 h- A2

4.

 

Menadžerski sistemi osiguranja kvaliteta (prof.dr.Aleksandra Nikolić)

Petak,27.06.2025. u 14h- A1

Srijeda,09.07.2025. u 10 h u A2

5.

 

Analiza  poslovanja (Doc.dr.Emir  Bećirović)

Srijeda,25.06.2025. u 12h – sala 2

Srijeda,09.07.2025. u 12 h- sala 2

6.

Međunarodna trgovina (Prof.dr.Aleksandra Nikolić)

Petak, 27.06.2025. u 14h-A1

Srijeda, 09.07.2025. u 10h- A2

7.

Tehnologija mlijeka (prof.dr.Zlatan Sarić)

Ponedjeljak, 30.06.2025. u 10h -A3

Ponedjeljak, 14.07.2025. u 10 h – A3

8.

Ambalaža i pakovanje prehrambenih proizvoda(prof.dr.Nermina Spaho)

Srijeda, 25.06.2025. u 10 h-A2

Srijeda, 09.07.2025. u 10 h -A2

9.

Prehrambena biohemija(prof.dr.Zilha Ašimović)

01.07.2025. u 10 h-sala 3

15.07.2025. u 10 h-sala 3

10.

Fermentisana alkoholna pića(prof.dr.Milenko Blesić

Petak, 04.07.2025. u 14h

Petak, 18.07.2025. u 14h

11.

Sirarstvo (prof.dr. Zlatan Sarić)

 

Četvrtak, 03.07.2025. u 14h-A2

Četvrtak, 17.07.2025. u 14h-A2

12.

Proizvodnja, prerada i zdravstveni aspekti sojinog mlijeka(prof.dr.Zlatan Sarić)

Ponedjeljak, 30.6.2025. u 10h-A3

Ponedj., 14.7.2025. u 10h- A3

13.

Hemija (prof.dr.Enisa Omanović-Mikličanin)

Utorak, 24.06.2025. u 10h-A1

Utorak, 08.07.2025. u 10h-A1

Objavljeno: 12.06.2025