|
Naziv predmeta |
Redovni rok |
Popravni rok |
1. |
Hemija
(prof.dr.Josip Jurković) |
Petak,
04.07.2025. u 10h-A1 |
Petak,
18.07.2025. u 10h-A1 |
2. |
Tehnologija
dječije hrane (prof.dr.Jasmina Tahmaz) |
Petak,04.07.2025.
U 12H- A1 |
Petak,
18.07.2025. u 12h-A1 |
3. |
Tehnologija
proizvoda biljnog porijekla II (Prof.dr.Sanja Oručević-Žuljević) |
Četvr.,
26.06.2025. u 10 h – A2 |
Četvr.,
10.07.2025. u 10 h- A2 |
4. |
Menadžerski
sistemi osiguranja kvaliteta (prof.dr.Aleksandra Nikolić) |
Petak,27.06.2025.
u 14h- A1 |
Srijeda,09.07.2025.
u 10 h u A2 |
5. |
Analiza poslovanja (Doc.dr.Emir Bećirović) |
Srijeda,25.06.2025.
u 12h – sala 2 |
Srijeda,09.07.2025.
u 12 h- sala 2 |
6. |
Međunarodna
trgovina (Prof.dr.Aleksandra Nikolić) |
Petak,
27.06.2025. u 14h-A1 |
Srijeda,
09.07.2025. u 10h- A2 |
7. |
Tehnologija
mlijeka (prof.dr.Zlatan Sarić) |
Ponedjeljak,
30.06.2025. u 10h -A3 |
Ponedjeljak,
14.07.2025. u 10 h – A3 |
8. |
Ambalaža i
pakovanje prehrambenih proizvoda(prof.dr.Nermina Spaho) |
Srijeda,
25.06.2025. u 10 h-A2 |
Srijeda,
09.07.2025. u 10 h -A2 |
9. |
Prehrambena
biohemija(prof.dr.Zilha Ašimović) |
01.07.2025. u
10 h-sala 3 |
15.07.2025. u
10 h-sala 3 |
10. |
Fermentisana
alkoholna pića(prof.dr.Milenko Blesić |
Petak,
04.07.2025. u 14h |
Petak,
18.07.2025. u 14h |
11. |
Sirarstvo
(prof.dr. Zlatan Sarić) |
Četvrtak,
03.07.2025. u 14h-A2 |
Četvrtak,
17.07.2025. u 14h-A2 |
12. |
Proizvodnja,
prerada i zdravstveni aspekti sojinog mlijeka(prof.dr.Zlatan Sarić) |
Ponedjeljak,
30.6.2025. u 10h-A3 |
Ponedj.,
14.7.2025. u 10h- A3 |
13. |
Hemija
(prof.dr.Enisa Omanović-Mikličanin) |
Utorak,
24.06.2025. u 10h-A1 |
Utorak,
08.07.2025. u 10h-A1 |
Sva prava pridržana © Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu . 2025