Berin Rahmanović Ma, student
studijskog programa III ciklusa studija-Prehrambene tehnologije prezentirat će projekat
doktorske disertacije pod naslovom:
«UTICAJ
Lactobacillus spp. I DUŽINE FERMENTIRANJA NA KVALITET I HIGIJENSKU ISPRAVNOST
VISOČKOG SUDŽUKA»
Pred Komisijom u sastavu:
1. Dr. Faruk Čaklovica, doktor veterinarskih
nauka, profesor-emeritus Veterinarskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu - predsjednik
komisije
2. Dr. Amir Ganić, doktor poljoprivrednih
nauka, redovni profesor Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u
Sarajevu, na oblasti Prehrambene tehnologije, mentor-član
3. Dr. Mersiha Alkić-Subašić, doktor
poljoprivrednih nauka, docent Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta
Univerziteta u Sarajevu, na oblasti Prehrambena mikrobiologija, član
4. Dr. Enver Karahmet, doktor poljoprivrednih
nauka, redovni profesor Poljoprivredno-prehrambenog
fakultet Univerziteta u Sarajevu - rezervni član.
Prezentacija će
biti održana u utorak, 20.06.2023. godine sa početkom u 11 sati u Sali za sjednice
Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.
Sarajevo, 08.06.2023.
godine