I CIKLUS STUDIJA
Ekstruzija u prehrambenoj industriji
preuzmi ovdje
Ishrana biljaka
preuzmi ovdje
Izvedbeni plan nastave za vanredne studente
Odgovorni nastavnik doc. dr Alen Mujčinović
preuzmi ovdje
Krmno bilje
preuzmi ovdje
Mehanizacija u animalnoj proizvodnji
preuzmi ovdje
Nutricionistički aspekti pripreme hrane
preuzmi ovdje
Opća biohemija - BP
preuzmi ovdje
Opća biohemija - EA
preuzmi ovdje
Biohemija za nutricioniste
preuzmi ovdje
Opća mikrobiologija
preuzmi ovdje
Opća toksikologija
preuzmi ovdje
Osnovi organske poljoprivredne proizvodnje
preuzmi ovdje
Osnovi uređenja zemljišta
preuzmi ovdje
Poljoprivreda i okoliš
preuzmi ovdje
Poljoprivredna mehanizacija
preuzmi ovdje
Prehrambene tehnologije za nutricioniste
preuzmi ovdje
Proizvodnja cvijeća i ukrasnog bilja
preuzmi ovdje
Sjemenarstvo
preuzmi ovdje
Tehnologija gotove hrane
preuzmi ovdje
Tehnologija slada i piva
preuzmi ovdje
Tehnologija vina, piva i alkoholnih pića
preuzmi ovdje
Tehnologija vina
preuzmi ovdje
Funkcionalna hrana
preuzmi ovdje
Funkcionalne komponente u hrani
preuzmi ovdje
Tehnologija uzgrednih proizvoda u mesnoj industriji
preuzmi ovdje
Tehnologija mesa, ribe i jaja
preuzmi ovdje
Osnove ratarsko-povrtlarske proizvodnje
preuzmi ovdje