U N I V E R Z I T E T U S A R A J E V U
POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENI
FAKULTET
U skladu sa članom 41. Pravila
studiranja za treći ciklus studija na Univerzitetu u Sarajevu, Vijeće
doktorskog studija Fakulteta daje
O B A V J E Š T E NJ E
O PREZENTACIJI REZULTATA RADNE VERZIJE
DOKTORSKE DISERTACIJE
Munevera Begić Ma, student studijskog programa III ciklusa studija-Prehrambene tehnologije
prezentirat će rezultate radne verzije doktorske disertacije pod naslovom:
«UTICAJ TEHNOLOGIJE PROIZVODNJE NA UKUPNI KVALITET I NIVO PAH
JEDINJENJA U „VISOČKOJ PEČENICI“, TRADICIONALNOM SUHOMESNATOM PROIZVODU BOSNE I
HERCEGOVINE»
Pred Komisijom u sastavu:
1. Dr. Selma Čorbo, redovni profesor
Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu na oblasti Tehnologija
masti i ulja, predsjednik
2. Dr. Amir Ganić, vanredni profesor
Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, na oblasti Tehnologija
prehrambenih proizvoda animalnog porijekla, mentor-član
3. Dr. Jasna
Đinović-Stojanović,
viši naučni saradnik na Institutu za tehnologiju mesa u Beogradu, član
4. Dr. Zlatan
Sarić, redovni profesor Poljoprivredno-prehrambenog
fakultet Univerziteta u Sarajevu na oblasti Tehnologija prehrambenih proizvoda
animalnog porijekla , član
5. Dr.Enisa
Omanović-Mikličanin, redovni
profesor Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu na oblasti
Primjenjena hemija u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, član.
Prezentacija će biti održana 16.06.2021. godine sa početkom u 1100 sati u Sali za sjednice Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.