PRILIKA ZA ZAPOSLENJE STUDENATA ZAVRŠNIH GODINA - Perutnina Ptuj - BH d.o.o.

PRILIKA ZA ZAPOSLENJE STUDENATA ZAVRŠNIH GODINA - Perutnina Ptuj - BH d.o.o.


PRILIKA ZA ZAPOSLENJE STUDENATA ZAVRŠNIH GODINA - Perutnina Ptuj - BH d.o.o.


PRILIKA KOJU NE SMIJETE PROPUSTITI: Perutnina Ptuj - BH d.o.o. u saradnji sa našim Fakultetom želi dati priliku za građenje karijere mladim ljudima koji upravo završavaju svoj studij. Ako ste studentica/student završne godine I ili II ciklusa studija i planirate diplomirati do kraja 2024. godine onda iskoristite priliku i prijavite se na konkurs za Tehnologa u proizvodnji mesnih prerađevina Perutnina Ptuj BH d.o.o.. Ako maštate da odmah dobijete posao po završetku vašeg studija i ako maštate o zaposlenju u kojem možete napredovati onda je ovo prava prilika za vas. Obavezno se prijavite, učestvujte u selekciji i pokažite da ste baš vi najbolji kandidat za zaposlenje. 

KO SE SVE MOŽE PRIJAVITI: Prijaviti se mogu svi studenti završnih godina I ili II ciklusa studija Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta koji planiraju diplomirati do kraja 2024. godine.

ŠTA JE POTREBNO DA SE PRIJAVITE: Svoj CV (Europass CV format) sa kratkim tekstom motivacije zašto se baš vi ste najbolji kandidat za zaposlenje posaljite na adresu a.toroman@ppf.unsa.ba.

ROK ZA DOSTAVLJANJE PRIJAVA: 06.06.2024. godine

SELEKCIJA KANDIDATA I DALJNJI POSTUPAK: Svi kandidati koji se prijave na ovaj konkurs će proći posebnu selekciju koju će organizirati Perutnina Ptuj BH d.o.o. u saradnji sa našim Fakultetom. Najuspješniji kandidati će dobiti priliku za zaposlenje odmah po završetku svog studija.

Na linku ispod možete pronaći više detalja o aktivnom konkursu:

NAPOMENA: Ovaj link je veza sa aktivnim konkursom za zaposlenje u Perutnini Ptuj - BH d.o.o.. Uslovi za zaposlenje napisani na ovom linku ne odnose se na ovaj konkurs koji je specifično kreiran samo za studente završnih godina našeg Fakulteta. 

Za sva dodatna pitanja mozete se obratiti na mail: a.toroman@ppf.unsa.ba




Objavljeno: 27.05.2024