DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA

DAN OTVORENIH VRATA FAKULTETA

Čast nam je obavijestiti vas da je„Dan otvorenih vrata Univerziteta u Sarajevu“ bio upriličen u srijedu 11. aprila 2018. godine od 12 do 17 sati u Kampusu Univerziteta u Sarajevu (prostor Centra za interdisciplinarne studije).

Promocija upisa na Univerzitet u Sarajevu u studijskoj 2018/2019. godini organizirana je s ciljem jačanja javnog obrazovnog sektora, integriranog promoviranja Univerziteta, te bolje i jasnije informiranosti maturanata, naših budućih brucoša. Kvalitet i tradicija koju pruža Univerzitet u Sarajevu su ono što će diferencirati mlade osobe na tržištu rada po završetku njihovog obrazovanja.

Tokom manifestacije 25 fakulteta i akademija predstavit će preko 500 studijskih programa, koliko ih je u ovom trenutku, što Univerzitet u Sarajevu čini najraznovrsnijim.

Kako bismo našim budućim studentima olakšali donošenje odluke o odabiru pravog puta za budućnost, maturantima i njihovim roditeljima smo omogućili da u svrhu informiranosti o fakultetima i akademijama Univerziteta u Sarajevu koriste web vodič za buduće studente: www.upis.unsa.ba .

U okviru ove manifestacije će dana 13.04.2018. godine, u terminu 15:00-17:00,  u prostorijama Poljoprivredno – prehrambenog fakulteta biti organizovan Dan otvorenih vrata Fakulteta.


Podsjećamo da je interaktivni vodič pripremljen i dostupan na sljedećem linku: http://upis.unsa.ba/ 

Također, maturanti kampanju mogu pratiti i putem Facebook stranice UNSA (https://www.facebook.com/univsaraj/ ) i putem Instagram stranice UNSA (https://www.instagram.com/univerzitetusarajevu/ ).


Uprava Fakulteta

Objavljeno: 11.04.2018