Izdvedbeni planovi nastave za vanredne studente - II ciklus studija

Izdvedbeni planovi nastave za vanredne studente - II ciklus studija


II CIKLUS STUDIJA



Berba i tenhnologija poljoprivrednih biljnih proizvoda nakon berbe

preuzmi ovdje


Biohemija hrane

preuzmi ovdje


Čuvanje i rukovanje hranom

preuzmi ovdje


Fermentisana alkoholna pića

preuzmi ovdje


Fermentisani mliječni napici

preuzmi ovdje


Fizičko-hemijske analize grožđa i vina

preuzmi ovdje


Kontrola i optimizacija enoloških procesa

preuzmi ovdje


Marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda

preuzmi ovdje


Mehanizacija u fitomedicini

preuzmi ovdje


Održivo upravljanje zemljištem i proizvodnja hrane

preuzmi ovdje


Održivo vinarstvo

preuzmi ovdje


Opća entomologija 

preuzmi ovdje


Opća fitofarmacija

preuzmi ovdje


Opća herbologija

preuzmi ovdje


Opća toksikologija

preuzmi ovdje


Osnove vinarstva

preuzmi ovdje


Pčelarstvo i pčelinji proizvodi

preuzmi ovdje


Poljoprivreda niskih ulaganja

preuzmi ovdje


Prerada i kvalitet hladno prešanih biljnih ulja

preuzmi ovdje


Prerada voća i povrća

preuzmi ovdje


Proizvodnja rasada i sadnog materijala

preuzmi ovdje


Regulativa u vinogradarstvu i vinarstvu

preuzmi ovdje


Ruralni razvoj

preuzmi ovdje


Senzorna analiza vina

preuzmi ovdje


Svjetsko vinarstvo

preuzmi ovdje


Tehnologija animalnih masti i ulja

preuzmi ovdje


Tehnologija biljnih ulja i masti

preuzmi ovdje


Tehnologija prerade mesa

preuzmi ovdje


Tehnologija prerade mlijeka

preuzmi ovdje


Tehnologija proizvoda od usitnjenog mesa

preuzmi ovdje


Tehnologija proizvodnje i prerade brašna

preuzmi ovdje


Tehnologija specijalnih i pjenušavih vina

preuzmi ovdje


Tehnologija specijalnih i pjenušavih vina - PT

preuzmi ovdje


Upravljanje vodom u prehrambenoj industriji

preuzmi ovdje


Recikliranje poljoprivrednog otpada

preuzmi ovdje


Arome i aromatske supstance hrane

preuzmi ovdje


Agrarna politika II

preuzmi ovdje


Zakonodavstvo o hrani

preuzmi ovdje




Objavljeno: 29.03.2024