II CIKLUS STUDIJA
Berba i tenhnologija poljoprivrednih biljnih proizvoda nakon berbe
preuzmi ovdje
Biohemija hrane
preuzmi ovdje
Čuvanje i rukovanje hranom
preuzmi ovdje
Fermentisana alkoholna pića
preuzmi ovdje
Fermentisani mliječni napici
preuzmi ovdje
Fizičko-hemijske analize grožđa i vina
preuzmi ovdje
Kontrola i optimizacija enoloških procesa
preuzmi ovdje
Marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda
preuzmi ovdje
Mehanizacija u fitomedicini
preuzmi ovdje
Održivo upravljanje zemljištem i proizvodnja hrane
preuzmi ovdje
Održivo vinarstvo
preuzmi ovdje
Opća entomologija
preuzmi ovdje
Opća fitofarmacija
preuzmi ovdje
Opća herbologija
preuzmi ovdje
Opća toksikologija
preuzmi ovdje
Osnove vinarstva
preuzmi ovdje
Pčelarstvo i pčelinji proizvodi
preuzmi ovdje
Poljoprivreda niskih ulaganja
preuzmi ovdje
Prerada i kvalitet hladno prešanih biljnih ulja
preuzmi ovdje
Prerada voća i povrća
preuzmi ovdje
Proizvodnja rasada i sadnog materijala
preuzmi ovdje
Regulativa u vinogradarstvu i vinarstvu
preuzmi ovdje
Ruralni razvoj
preuzmi ovdje
Senzorna analiza vina
preuzmi ovdje
Svjetsko vinarstvo
preuzmi ovdje
Tehnologija animalnih masti i ulja
preuzmi ovdje
Tehnologija biljnih ulja i masti
preuzmi ovdje
Tehnologija prerade mesa
preuzmi ovdje
Tehnologija prerade mlijeka
preuzmi ovdje
Tehnologija proizvoda od usitnjenog mesa
preuzmi ovdje
Tehnologija proizvodnje i prerade brašna
preuzmi ovdje
Tehnologija specijalnih i pjenušavih vina
preuzmi ovdje
Tehnologija specijalnih i pjenušavih vina - PT
preuzmi ovdje
Upravljanje vodom u prehrambenoj industriji
preuzmi ovdje
Recikliranje poljoprivrednog otpada
preuzmi ovdje
Arome i aromatske supstance hrane
preuzmi ovdje
Agrarna politika II
preuzmi ovdje
Zakonodavstvo o hrani
preuzmi ovdje