|
Naziv predmeta |
Redovni rok |
Popravni rok |
1. |
Upravljanje
farmama |
Petak,04.02.2022.
u 10h u Sali2 |
Petak,18.02.2022.
u 10h u Sali2 |
2. |
Biohemija u
biljnoj proizvodnji |
Ponedjeljak,
07.02.2022. u 9h u A1 |
Ponedjeljak,21.02.2022.
u 9h u A1 |
3. |
Poljoprivredna
entomologija |
Srijeda,
02.02.2022. u 9h u A3 |
Srijeda,
16.02.2022. u 9h u A3 |
4. |
Poljoprivredno
savjetodavstvo |
Subota,05.02.2022.u
11h |
Subota,19.02.2022,
u 11h |
5. |
Proizvodnja i
prerada mlijeka |
Ponedjeljak,31.01.2022.
u 11h- sala2 |
Ponedjeljak,
14.februar 2022 u 11h-sala2 |
6. |
Standardi
kvaliteta u animalnoj proizvodnji |
Četvrtak,
03.02.2022. u 14h –sala3 |
Četvrtak,
17.02.2022.u 14h –sala 3 |
7. |
Upravljanje u
prehrambenoj industriji |
Utorak,8.2.2022.
u 14h u A3 |
Utorak,
22.02.2022. u 14h u A3 |
8. |
Tehnologija
proizv.biljnog porijekla I |
Srijeda,
02.02.2022.u 10h-sala 2 |
Srijeda,
16.02.2022. u 10h-sala 2 |