ONLINE PREZENTACIJA STUDIJSKIH PROGRAMA ZA UPIS BRUCOŠA U I GODINU STUDIJA NA POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENOM FAKULTETU

ONLINE PREZENTACIJA STUDIJSKIH PROGRAMA ZA UPIS BRUCOŠA U I GODINU STUDIJA NA POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENOM FAKULTETU


Dragi učenici, buduće kolege, studenti,

da bi vam pružili osnovne informacije o studiju i studijskim programima na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, i ove godine ćemo, uprkos globalnoj pandemiji, organizovati prezentaciju naših studijskih programa i mogućnosti studiranja na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu. Prezentacija će se održati u online okruženju, putem aplikacije GOOGLE MEET, 22.4.2021.; 6.5.2021.; 20.5.2021. i 6.6.2021. godine u periodu 12-14 sati.

Ovom prilikom dat ćemo Vam potrebne informacije o studiju i studijskim programima na našem a nadamo se i Vašem fakultetu, uslovima za upis, mogućnostima zapošljavanja, a imat ćete priliku da postavljate pitanja koja su vezana za studij  našim nastavnicima, asistentima i  studentima s ciljem da Vam olakšamo jedan od najtežih izbora u životu, izbor profesije.

Svi zainteresovani učenici mogu se prijaviti za učešće na jednom od termina uz naglasa za koji termin se prijavljuje tako da popune prijavni formular putem linka


PROMOCIJA UPISA NA POLJOPRIVREDNO - PREHRAMBENI FAKULTET (VIDEO)




Poljoprivredno-prehrambeni fakultet je najstarija svjetovna visokoškolska institucija u BiH i najstarija članica Univerziteta u Sarajevu. Osnovan je 21. mart 1940. godine odredbom nadležnih organa Kraljvine Jugoslavije (Službene novine, broj 164.LIV).

Danas je Poljoprivredno-prehrmbeni fakultet organizaciona jedinica Univerziteta u Sarajevu koja daje svoj doprinos kako na Univerzitetu u Sarajevu, BiH  i  Svijetu.zahvaljujući našim uspješnim bivšim studentima i kolegama.


Objavljeno: 15.04.2021