U N I V E R Z I T E T U S A R A J E V U
POLJOPRIVREDNO-PREHRAMBENI
FAKULTET
U skladu sa članom 44. Pravila
studiranja za treći ciklus studija na Univerzitetu u Sarajevu,
Poljoprivredno-prehrambeni fakultet objavljuje
O B A V J E Š T E NJ E
O STAVLJANJU NA UVID JAVNOSTI
Korigovane radne
verzije projekta doktorske disertacije kandidata Mr.Lejle Čengić, studenta studijskog programa III ciklusa
studija-Prehrambene tehnologije, pod naslovom:
„STABILNOST BIOAKTIVNIH KOMPONENTI U
ZAČINSKOM BILJU I RUČNO PRIPREMLJENIM ZAČINSKIM SMJESAMA“ i izještaja o
ocjeni korigovane radne verzije projekta doktorske disertacije, koji je
sačinila Komisija u sastavu:
1.
Dr. Enisa Omanović-Mikličanin, doktor hemijskih nauka, redovni profesor Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu na oblasti
Primjenjena hemija u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, predsjednik,
2.
Dr. Zilha Ašimović, doktor poljoprivrednih nauka, redovni profesor
Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu na oblasti
Biohemija u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, mentor-član,
3.
Dr. Drena Gadžo, doktor poljoprivrednih nauka, redovni profesor Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta
Univerziteta u Sarajevu na oblasti Biljna poljoprivredna proizvodnja, član,
4.
Dr. Jasmina Tahmaz, doktor poljoprivrednih nauka, vanredni profesor
Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta
Univerziteta u Sarajevu na oblasti Prehrambene tehnologije, član
5.
Dr. Saud Hamidović, doktor poljoprivrednih nauka, vanredni profesor
Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta
Univerziteta u Sarajevu na oblasti Mikrobiologija u poljoprivredi i
prehrambenoj tehnologiji, član.
Projekt
doktorske disertacije i izvještaj o ocjeni disertacije bit će dostupni na uvid
javnosti 30 dana od dana objavljivanja ovog obavještenja, a mogu se pregledati
u prostorijama Biblioteke Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta u Sarajevu
(prizemlje), ulica Zmaja od Bosne 8. svakim radnim danom u periodu od 9 do 15
sati.
Sarajevo, 22.01.2021. godine