POZIV AKADEMSKOM OSOBLJU UNIVERZITETA U SARAJEVU ZA PRIJAVU I UČEŠĆE U PROGRAMU OBUKE IZ OBLASTI INKLUZIVNOG OBRAZOVANJA

POZIV AKADEMSKOM OSOBLJU UNIVERZITETA U SARAJEVU ZA PRIJAVU I UČEŠĆE U PROGRAMU OBUKE IZ OBLASTI INKLUZIVNOG OBRAZOVANJA


  Ured za podršku studentima Univerziteta u Sarajevu (UPS!) objavljuje

POZIV AKADEMSKOM OSOBLJU UNIVERZITETA U SARAJEVU ZA PRIJAVU I UČEŠĆE U PROGRAMU OBUKE IZ OBLASTI INKLUZIVNOG OBRAZOVANJA

 

Ured za podršku studentima (UPS!) obavještava akademsko osoblje Univerziteta u Sarajevu da su otvorene prijave za Program obuke iz oblasti inkluzivnog obrazovanja koji se realizira u okviru projekta Visoko obrazovanje - obrazovanje za sve (VOzaSVE/HE4ALL), koji  finansiran UNICEF.

Program obuke se sastoji od tri modula na koje se akademsko osoblje može prijaviti. Prijava može biti podnijeta za svaki modul pojedinačno, na način da osoba učestvuje u jednom modulu ili u cjelokupnom Programu obuke, tj. u tri modula. Dnevni red će biti dostavljen nakon okončanja roka za prijavu učešća po pojedinačnom modulu.

 

Prvi modul Uvod u inkluzivno obrazovanje

Realizacija prvog modula Uvod u inkluzivno obrazovanje planirana je za ponedjeljak, 29.06.2020. i utorak, 30.06.2020. godine u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu. Prijava za učešće u aktivnostima planiranim Prvim modulom može biti napravljena putem e-obrasca na slijedećem linku: https://forms.gle/rh4381JgZ5bgZYYE7  najkasnije 25.06.2020. do 12:00, odnosno do popunjavanja slobodnih mjesta.

Drugi modul Kroz zajednički rad do inkluzivne prakse

Realizacija drugog modula Kroz zajednički rad do inkluzivne prakse planirana je za srijedu, 01.07.2020. i četvrtak, 02.07.2020. godine u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu. Prijavu za učešće u aktivnostima planiranim Drugim modulom može biti napravljena putem  e-obrasca na slijedećem linku: https://forms.gle/m1tkbUqbsGnZcCUw7 najkasnije 29.06.2020. do 12:00, odnosno do popunjavanja slobodnih mjesta.

 

Treći modul Okruženje koje potiče individualizirano učenje

Realizacija trećeg modula Okruženje koje potiče individualizirano učenje planirana je za ponedjeljak, 06.07.2020. i utorak, 07.07.2020. godine u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu. Prijavu za učešće u aktivnostima planiranim Trećim modulom može biti napravljena putem e-obrasca na slijedećem linku: https://forms.gle/CkM4wbuBVMsNb7MSA najkasnije 02.07.2020. do 12:00, odnosno do popunjavanja slobodnih mjesta.

 

Unaprijed hvala za vašu zainteresiranost i spremnost da učestvujete u Programu obuke iz oblasti inkluzivnog obrazovanja.




                                                                          

 

 

Objavljeno: 18.06.2020