DAN KARIJERA 2022

DAN KARIJERA 2022

Dan karijera 2022, koju Asocijacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta organizuje sedmu godinu za redom, u subotu, 17.12.2022 je održan na našem Fakultetu.

Na ovoj manifestaciji, obratile su se kolege iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, koji su svojim inspirativnim pričama, zaista imali šta da kažu našim studentima. Čuli smo interesantne priče od kolegica Nejre Lepić-Salkić i Hanife Nurikić-Balta, i kolege Vedada Halilovića.Osim inspirativnih priča veoma interesantnih govornika prisutni su imali priliku da od našeg doc. dr. Alena Mujčinovića, saznaju koje su to greške koje pravimo prilikom izrade svog CV-a i na koji način da ih izbjegnemo.

Asocijacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta zahvaljuje se još jednom svima koji su bili s nama. Posebno se još jednom zahvaljujemo našim uvaženim govornicima, koji su odvojili svoje vrijeme da našim studentima prenesu svoje zaista vrijedno iskustvo.

Ovogodišnji Dan karijera su podržali Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet UNSA i njegovo osoblje, nastavnici i asistenti, te medijski pokrovitelji Televizija Sarajevo i radio M.

Pohvale za organizaciju ove manifestacije stižu sa svih strana, a ovom prilikom rukovodstvo Asocijacije studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta se zahvaljuje studentima i aktivnim članovima, bez kojih organizacija ovogodišnje manifestacije ne bi mogla biti ovako uspješna.

Ovim putem se posebno i pojedinačno zahvaljujemo sljedećim studentima: Anela Dervić, Hasija Dubičić, Selma Genjac, Amra Dedić, Amila Slijepčević, Nudžejma Trgo, Verda Zametica, Almira Avdić, Lamija Goro, Jasmin Fazlić i Imran Muharemović. 

 

                                                                           Predsjednik Udruženja

                                                                               Ajdin Avdović

Objavljeno: 18.12.2022