DAN KARIJERA 2022

DAN KARIJERA 2022

Dan karijera 2022, koju Asocijacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta organizuje sedmu godinu za redom, u subotu, 17.12.2022 je održan na našem Fakultetu.

Na ovoj manifestaciji, obratile su se kolege iz poljoprivredno-prehrambenog sektora, koji su svojim inspirativnim pričama, zaista imali šta da kažu našim studentima. Čuli smo interesantne priče od kolegica Nejre Lepić-Salkić i Hanife Nurikić-Balta, i kolege Vedada Halilovića.







Osim inspirativnih priča veoma interesantnih govornika prisutni su imali priliku da od našeg doc. dr. Alena Mujčinovića, saznaju koje su to greške koje pravimo prilikom izrade svog CV-a i na koji način da ih izbjegnemo.

Asocijacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta zahvaljuje se još jednom svima koji su bili s nama. Posebno se još jednom zahvaljujemo našim uvaženim govornicima, koji su odvojili svoje vrijeme da našim studentima prenesu svoje zaista vrijedno iskustvo.

Ovogodišnji Dan karijera su podržali Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu, Poljoprivredno-prehrambeni fakultet UNSA i njegovo osoblje, nastavnici i asistenti, te medijski pokrovitelji Televizija Sarajevo i radio M.

Pohvale za organizaciju ove manifestacije stižu sa svih strana, a ovom prilikom rukovodstvo Asocijacije studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta se zahvaljuje studentima i aktivnim članovima, bez kojih organizacija ovogodišnje manifestacije ne bi mogla biti ovako uspješna.

Ovim putem se posebno i pojedinačno zahvaljujemo sljedećim studentima: Anela Dervić, Hasija Dubičić, Selma Genjac, Amra Dedić, Amila Slijepčević, Nudžejma Trgo, Verda Zametica, Almira Avdić, Lamija Goro, Jasmin Fazlić i Imran Muharemović.



 

 

                                                                           Predsjednik Udruženja

                                                                               Ajdin Avdović

Objavljeno: 18.12.2022