CATCHACORN2: 22.10.2022. GODINE

CATCHACORN2: 22.10.2022. GODINE

Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg CATCHaCORN-a i ove godine Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu i Asocijacija studenata Poljoprivredno - prehrambenog fakulteta organizuju takmičenje u spretnosti prilikom berbe poljoprivrednih kultura.

Takmičenje će biti organizovano u sklopu oglednog poligona Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta na Butmiru, općina Ilidža.

 

Na takmičenje se mogu prijaviti studenti bilo kojeg univerziteta ili ciklusa studiranja kao i učenici četvrtih razreda srednjih škola sa prostora cijelog svijeta!

Svi zainteresovani za učešće treba da formiraju Tim od tri (3) osobe koje nemaju više od 27 godina. Potrebno je odrediti vođu tima i dva standardna člana, te jednog rezervnog. Pored toga, tim mora imati definirano IME.

 

Ako ste prošle godine učestvovali u CATCHaCORN-u, to nam ne smeta, možete i ove godine biti učesnik.

Takmičenje je planirano za subotu 22.10.2022. godine.

 

Takmičenje će se sastojati iz tri dijela u kojima se timovi takmiče u brzini (CATCHaCORN), koncentraciji (PumpkinHUNT) i preciznosti (BasketCORN).

Detaljan opis načina takmičenja biće naknado poslan svim prijavljenim timovima.

 

Svi prijavljeni takmičari koji se pojave na samom događaju dobivaju cetrifikat o učešću, oni najbolji pehar za osvojeno mjesto kao i prigodnu novčanu nagradu, odnosno za prvo osvojeno mjesto 800 KM, za drugo 500 KM i treće 200 KM!

Pripremili smo i utješne nagrade za takmičare od četvrtog do desetog mjesta.

 

Osim vrućeg obroka i čaja, u toku takmičenja zagrijat će nas i profesionalni DJ!

U slučaju najavljenih padavina takmičenje će biti odgođeno za naredni ili neki drugi dan.

 

Broj mjesta je ograničen pa požurite sa prijavom!

Prijavu svog tima možete obaviti putem linka:

https://forms.gle/XGojMDMSzbzPJtJQ8

 

 

Sama aktivnost nastala je kao rezultat istraživačkog ogleda postavljenog u sklopu SMARTWATER projekta. Više o ovom projekt možete naći na http://www.smartwater-project.eu/

 

Za sve nedoumice i pitanja možete nas kontaktirati na slijedeći mail:

catchacorn@ppf.unsa.baObjavljeno: 20.09.2022